Etiket Arşivleri: İran’a Öğrenci Vizesi Alacakların Dikkatine!

İran’ın Vize Politikası

Vizeden muaf ülkeler İran‘a vardıklarında vize için uygun ülkelerden birinden geldikleri sürece İran’a ziyaretçileri İran diplomatik temsilciliklerinden vize almak zorundadır. Tüm ziyaretçiler en az 6 ay geçerli bir pasaport sahibi olmaları gerekir. İsrail vatandaşlarının tamamen İran’a girmesi yasaklanmıştır.[1][2] 1 Vize politikası haritası 2 Vize muafiyeti 3 İran Serbest Ticaret ve Sanayi Alanları için vize 4 Kadınlar […]