Deport Sorgulama ve Kaldırma
Türkiye’den 6458 sayılı Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanunu yada yabancıların çalışma izni ile alakalı olan 6735 Uluslararası İşgücü Kanunu kapsamındaki maddeleri ihlal eden ve tespit edilen yabancılar Türkiye’ye terke davet edilerek sınır dışı yani deport dediğimiz işlem yapılmaktadır.
Türkiye’de kanunu ihlal yabancılar duruma göre ceza ödeyerek yada ceza ödemesi yapmasına müsade edilmeden pasaportlarına gerekli tahdit kodları konulduktan sonra ülkeden sınır dışı / deport edilmektedir.
Pasaport Deport Sorgulama Nasıl Yapılır?
Türkiye’den yukarıda bahsetmiş olduğumuz nedenlerden dolayı sınır dışı olan yabancıların Ülkemizdeki pasaport bilgi sistemine deport durumu V, Ç, N gibi harf ve 1-199 a kadar rakamlardan oluşan tahdit kodu eklenmektedir.
Tahdit kodları yabancının ülkeye giriş yasağı şekli ve süresini belirlemektedir.Örneğin; vize ihlali veya kaçak çalışan yabancı olması halinde kaç yıl deport edileceği ve nasıl kaldırılacağı deport sorgulama işlemi ile ögrenilmektedir.
İKA Danışmanlık olarak sizlere aynı gün içerisinde pasaport deport sorgulama işlemini çok kısa sürede yaparak Türkiye’ye tekrar nasıl giriş yapabileceğinizi hakkınızda kaç yıl / sene süre ile deport uygulandığını veya hangi tahdit kodu konulduğunu 1 gün içerisinde bilgilendirmesini yapıyoruz.
Deport sorgulama ve kaldırma konusunda %100 garantili hizmet almak istiyorsanız. Hemen bizi arayabilirsiniz.
özbek vatandaşıyım deport sorgulama size nasıl yaptirabilirim
Merhabalar Khıdoyat hanım; Öncelikle deport sorgulama yaptırmak istediğiniz pasaport fotokopisi yada resmini 0532 463 2939 numaralı whatsapp hattımıza göndermeniz gerekmektedir. Ayrıca yapılacak işlemle alakalı danışmanlık ücretimiz ödendikten sonra sizlere aynı gün içerisinde pasaport deport sorgulama ve nasıl kaldırılacağı hakkında detaylı bilgilendirme yapabiliriz.
İyi günler…
Kaç sene depotim var
Merhabalar sorunuzdan anladığım kadarı ile Türkiye’ye giriş yasağı yani deportunuz kaç yıl yada kaç ay olduğunu ögrenmek istiyorsunuz. Deport sorgulama için whatsapp üzerinden bize pasaport bilgisi göndererseniz pasaport deport sorgulama yapabiliriz.
2019. 06. 18. DETİMLİ SERBESTLİK ALDIM ÇIKIŞ YASAGIM VARMIDIR
Merhabalar Kadir bey; pasaport sorgulama yapılmadan bilemeyiz…
Merhaba! Benim Türkiýede deportum kaldirilsa bile kodum varsa ben giriş yapamazmiyim? Bu doğru mu?
Merhabalar Güzel hanım; Öncelikle pasaportunuza konulan DEPORT yani Tahdit kodu ” Türkiye’ye giriş yasağı’nın içeriği önemli!” Bazı tahdit kodları kaldırılmıyor ceza süresini yabancı ülkesinde geçirme mecburiyeti bulunmaktadır. Sizin öncelikle pasaport deport sorgulaması yapmamız gerekir. Sonrasında size en sağlıklı şekilde Türkiye’ye tekrar nasıl giriş yapabileceğinizi açıklayabiliriz.
merhaba sorgulamanın ücreti neadar
Merhaba D160 tahdit kodu hakkında bilgi verebilirmisiniz ? Deport oldum ama anlamadım neden “D” ile başlayan tahdit kodu var ?
Merhabalar Medine Hanım; d160 kodu diye tahdit kodu bulunmamaktadır. Sizin pasaport deport sorgulama yaptırmanız gerekir.Sonrasında size konulan deport kodunu rahatça ögrenebilirsiniz.
merhaba sorgulamanın ücreti nekadar
Merhabalar Elif hanım konu ile alakalı bize 0532 463 2939 nolu whatsapp hattımızdan pasaport fotokopinizle birlikte yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
Deport bandırma ücreti nedir
Merhabalar; 0532 463 2939 numaralı telefonlarımızdan bize ulaşırsanız. Deport kaldırma ücretleri ile bilgilendirme yapabiliriz.
Merhaba D080 tahdit kodunu oğrene bilirmiyim?
Merhabalar Nurettin Bey; D080 diye bir tahdit kodu bulunmamaktadır. Böyle bir tahdit kodu olduğunu size kim beyan etti. Tahdit kodları Ç – V – G – N VE O dan oluşmaktadır.
Merhaba ben gurcistnliyim.turkiyede kacak olarak 18 ayi kalmistim ve gumrukda ceza odiemedim icin D 017 damga vurdular pasaprtde.sordum sinirdis kac iyiik diye cvep alamadim.sizce bu sinirdismi? Yada kac iyilik sinirdis
Merhabalar; D017 belge kodudur veya işlem kodudur. Tahdit kodları V-G-Ç-N ile başlar.Pasaport deport sorgulaması yaparak hakkınızda konulan kodu sizle paylaşabiliriz.
Merhaba ben turkiyede 1 sene kaldim ben kendim havalimana gelib memlekete geri dondum bana 5 sene giris yasagi vurdilar ama ben 3 sene sonra soyismimi deyistirib turkiye sinirina vardigimda beni girls yasagin var diye almadilar geri gonderdiler bana yinede 5 sene girls yasagi vurabilirmi acaba onu ovenmek istiyorum rica edsem 3 sene sonra vardigim ucin onu ovrene bilirmiyim
Sayın Zeynep hnm; Aynı koddan bir daha koymazlar size havalimanında ama başka kod eklenmiş olabilir.
Ben simdi gelmek istiyorum cocugum bn ama nasl bilebilirim orde giris yasagim var mi yokmu yardemci olun lutfen
Merhabalar giriş yasağınız var mı? yok mu? sorunuzun cevabını doğru ve net verebilmemiz için pasaport deport sorgulama yapmamız gerekir. İsterseniz giriş yasağınız var mı kontrol etmemiz için 0532 463 2939 numaralı telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz.
Ç120 kodli yasa nedir
Sayın Zeynep hnm; ç120 tahdit kodu > vize ve ikamet ihlali olup ceza parası bulunan ve ödemeden ülkeden çıkan kişilere 5 yıl konulan giriş yasağı kodudur.
Benim giris yasagim bitmeden gelirsem bir daha deport yaparmilar acaba onu ogrene bilirmiyim saygilar
Sayın Zeynep hnm; deportunuz bitmeden Türkiyeye nasıl giriş yapmayı düşünüyorsunuz ki onlar sizi tekrar sınır dışı yapsın.
Marhaba benim simdi turkiyeye giris yasagim varmi yokmu onu ogrenmek ucin nereye bas vurmam lazim lutfen yardemci olurmisinz
Merhabalar Zeynep Hanım; ika danışmanlık olarak biz size Türkiye’ye giriş yasağı sorgulama yani hangi tahdit kodu ile deportunuz var konusunda, ne kadar süreli yasağınız var, nasıl kaldırılır ile ilgili tüm sorularınızın cevabını pasaport deport sorgulama sonrası verebiliriz. Bu işlemi biz sizin adınıza yaptırabiliyoruz. Bize ulaşırsanız size yardımcı olmak isteriz. İka Danışmanlık 0532 463 2939 arayın lütfen
Benim simdi pasaportimda nasl bi kod koymuslar nasl anlayabilirim
Sayın Zeynep hanım bir önceki yorumunuza cevapta açıkladım. Pasaport deport sorgulama ile size %100 güvenilir ve net bilgi saglayabiliriz.
Merhabalar o-100 tahdit kodunu kaldirma imkanı varmı?
Merhabalar; öncelikle O-100 tahdit kodunun harici kod varmı ve kodun detaylarını sorgulamadan size net cevap vermemiz mümkün deildir.Öncelikle pasaport deport sorgulama yapmamız gerekir.
iyi günler giriş yasaki dolmadan bir daha türkiyeye gitdim ama havalimanindan geri gönderildim.pasaporta giriş iptal deye vuruldu.normalda ilk giriş yasağimdan 7yil keçmiş.artik giriş yapa bilirmiyim yoksa 2ci kes gitdiyim için süreni etkilemişmi?
Merhabalar;
İKA Kurumsal Danışmanlık olarak dilerseniz ücretli hizmetlerimizden olan PASAPORT DEPORT SORGULAMA hizmetimizden faydalanarak durumunuzu sorgulayabiliriz.
iletişim: 0532 463 2939
İyi gunler … benim V120 koduylan giriş yasağım vardı 5 yıl 4 ay geçti … sizce tekrar giriş yapabilirmiyım ..
Merhabalar;
İKA Kurumsal Danışmanlık olarak dilerseniz ücretli hizmetlerimizden faydalanarak durumunuzu sorgulayabilirsiniz.
iletişim: 0532 463 2939
Selam benim deport olub olmadıgını nasıl öyrenə bilirim?
Merhabalar;
İKA Kurumsal Danışmanlık olarak dilerseniz ücretli hizmetlerimizden faydalanarak deport durumunuzu sorgulayabiliriz.
iletişim: 0532 463 2939